Így készíts bevásárlólistát!

bevásárlólista, amit csak egyszer kell megírni

Alakísd ki te is a saját konyhádat olyanná, amely igazi lelőhelye lesz a finomabbnál finomabb ételcsodáknak. Legyen ebben segítségedre az általam összeállított bevásárlólista sorozat.

Tapasztalatból tudom és ismerem, hogy a jól rendszerezett alapanyagok segítenek rendet tartani a konyhában, segítenek a bevásárláskor és lehetővé teszik, hogy bármikor elő tudjak varázsolni valami finomat a konyhából.

12 csoportba osztottam azokat az alapanyagokat, amelyekre az én konyhám épül, én így rendszereztem őket és tartok rendet a fejemben és a konyhámban egyaránt.

A sorozat csoportokba foglalja az alapanyagokat. Minden csoportból tarts otthon legalább egy alapanyagot, és akkor bármikor elő tudsz varázsolni egy finom, egészséges és tápláló ételt.

A csoportok növényi alapanyagokat tartalamaznak, így aki vegyestáplálkozású, az bátran egészítse ki a 3. csoportot jó minőségű hússal. A 9. csoportot jó minőségű tejtermékkel, tojással.

A képet bátran letöltheted, használhatod, megoszthatod. Ha a megosztás mellett döntesz, kérlek oszd meg vele a fenti szöveget is, hogy mások számára is egyértelmű legyen a használata.

Receptvideókat forgatok
hétről hétre újabb receptek
 - Raw Šéf