A növényi étrendről őszintén

újdonságok a Raw Šéftől, hogy minden kérdés válaszra találjon

Folyamatosan kapom a kérdéseket a növényi táplálkozással kapcsolatban. Érdeklődtök receptek, gépek, tapasztalatok felől. Kitaláltam, hogyan tudok mindenre választ adni. Eldöntöttem, hogy gyakrabban fogok veletek találkozni és többféle teret is adok ennek. Bemutatok ezekből most hármat, a közös bennük az, hogy ingyenesen elérhetőek a számotokra.

1 | Raw Šéf Konyhája

Létrehoztam a facebookon egy zárt csoportot, amelynek azok vagytok a tagjai, akik már voltatok általam tartott vagy szervezett rendezvényen és megismertétek a nyers vegán konyhát. Szépen alakul a csoport létszáma, a receptek és tapasztalatok cseréjének helyévé vált.

2 | Kati&Tomi videók

A gépekkel, eszközökkel kapcsolatos kérdések megválaszolására választott módszerem mindig egyes alkalommal hatalmas örömmel tölt el engem kommentjeitek és kedveléseitek miatt. Videőkban osztom meg ugyanis veletek az általam használt és bevált gépekkel kapcsolatos tudnivalókat, tapasztalatokat. A videókban társam Tomi, akinek bemutattam már ily módon a vákuumos turmixgépemet, a leglassúbb gyümölcsprésemet és az aszalógépemet. A 10-15 perces felvételek valóban szórakoztatóak, ajánlom figyelmetekbe őket.

3 | Turmix Party

A növényi alapú ételek elkészítésének módját és a gépeimet személyesen is megismerhetitek, erre találtam ki a Turmix Partyt. Ha van konyhád, barátaid, ismerőseid és érdekel a növényi étrend vagy tennél valamit vitalitásod növelésének érdekében, akkor írj nekem info@rawsef.sk vagy hívj nekem +421 908 764 984, és megegyezünk a részletekben. Addigis íme egy kis ízelítő az első partyból:

Elsőként Ógyallán élveztük ki a Turmix Partyk hangulatát. Szüleim otthonába édesanyám meghívására összejött vendégek részére remek kis bemutatót sikerült rittyentenünk. Édesanyám gondosan bevásárolt az általam megadott hozzávalókból, én elhoztam az összes gépeimet, amelyek segítségével számos nyers vegán ínyencséget varázsoltunk elő. A közel egy órás alkotás után körülültük a sokféke finomsággal megterített étkező asztalt. A kóstoló jól sikerült, hiszen minden vendégnek ízlettek az ételek. Míg ők a vacsorát fogyasztották, addig lehetőségem nyílt a gépekkel és a növényi étrenddel kapcsolatos kérdések megválaszolására.

Olvass tovább