Az érintetlen hegyi források vize

tapasztalataim a MAUNAWAI® PI® vízszűrő rendszerrel

Munkám során a vizet rengetek folyamathoz használom. Az eredmény szempontjából pedig az a tapasztalatom, fontos a felhasznált víz minősége.

MAUNAWAI® PI® vízszűrő rendszer

Imádok vizet inni. Minden reggel azzal indul a napom, hogy megiszok egy nagy pohár tiszta vizet. Bátran mondom, hogy tiszta vizet, mert a csapból folyó vezetékes víz, mielőtt a poharamba kerül még egy szűrőrendszeren megy keresztül. Otthon a tisztított víz használata számomra természetes dolog, több éve használt és bevált gyakorlat.

Az otthoni szűrőberendezésem egyenesen a vezetékre van felszerelve, és egy külön kis csapon folyik a tisztított víz. A műhelyemben azonban, egyenlőre nem volt lehetőségem ekkora beruházásra. Ezért is örültem, hogy a MAUNAWAI® PI® vízszűrő rendszer szlovákiai forgalmazója felkért, próbáljam ki Kini asztali vízszűrő kancsójukat.

Az érintetlen hegyi források vize

A Kini asztali vízszűrő kancsó magába foglal egy cserélhető, különböző szűrőegységekből álló betétet. A csapvizet a kancsó felső részébe engedem, onnét a víz úgy folyik át ezeken a szűrőegységeken keresztül, mint egy hegyi patak. A kancsó a hegyi patakok tisztaságát állítja elő csapvízből, ezért az a sok szűrő - kókusz aktív szén, PI®-és Turmalin kerámia, kvarc és korallhomok. És valóban olyan az íze, mintha hegyi forrásból innék.

A kancsót kényelmes használni a konyhában, stabil, masszív, nem kell tartanom tőle, hogy felborul. Szerencsére több színben is kapható, így mindenki a saját konyhája hangulatához választhat színt. Én a kéket választottam. Nekem nagyon tesztik.

10 % kedvezmény Hodossy Katalin kuponkóddal

A MAUNAWAI® PI® vízszűrő rendszer része lehet a te háztartásodnak is, sőt most 10 %-os kedvezménnyel juthatsz hozzá. A Hodossy Katalin kuponkódért írj az info@rawsef.sk címre. A kódot válasz e-mailben küldöm, és a megrendelés utolsó szakaszában kell majd beírnod, 10 % kedvezményre jogosít fel. A MAUNAWAI® PI® vízszűrő termékcsalád több megoldást is kínál, válaszd ki a számodra leginkább megfelelőt webshopjukból:

https://www.mojapivoda.sk/eshop

Teszteld velem!

Ha vásárlás előtt szeretnél saját magad megbizonyosodni arról, mit tud a MAUNAWAI® PI® vízszűrő rendszer, akkor megteheted. Főzés óráimon, ételkóstolóimon, turmixkészítő, csíráztató, aszaló és további workshopjaimon a Kini víztisztító kancsót használom. Próbáld ki személyesen is. Kezedbe veheted, megkóstolhatod és megtapasztalhatod, mennyiben más a kinis víz. Jelentkezz be most, várlak szeretettel vásárúti műhelyemben.