Ebédeljünk együtt a Fészekben

vegán ebéddel ünnepel a komáromi Fészek Családi Kör

Háromfogásos ebédet fogyaszthatunk el együtt 2019. április 25-én csütörtökön Komáromban a Zichy-pontban. Egyedülálló közösségi & gasztronómiai élmény!

3 fogás

Növényi alapanyagokat használva turmixgépem, aszalógépem segítségével háromfogásos ebéddel készülök. Megmutatom, miket eszem én, miket eszünk mi otthon. Olyan ételeket ismerhettek és kóstolhattok meg, amelyeket később ti is el tudtok készíteni. Gondolva a különböző ételallergiákkal, érzékenységekkel élőkre a lehető legszelídebb ételek kerülnek majd az aszalra. A nyers vegán és a vegán konyha egy-egy fogasával telítődhettek el és töltődhettek fel csütörtökön Komáromban. A leves hőkezelt lesz, a főétel részben nyers, részben hőkezelt, a desszert pedig teljesen nyers.

Közösségi ebéd

Az ebédet nem étteremben szolgálják majd fel neked, és nem is futártól kapod majd, hanem teljesen formabontó módon, közösségben fogyaszthatod el a Zichy-pontban. Terített asztalról, jó társaságban. A Zichy-pont tehát csütörtökön lakásétteremmé változik, amelyben akkor foglalhatsz majd helyet, ha előzetesen bejelentkezel. Jelentkezz be mielőbb, mivel a létszám 12 főre van korlátozva! Jelentkezni tudsz nálam, e-mailon vagy sms-ben. info@rawsef.sk, +421 908 764 984.

Az ebéden való részvétel ára szimbolikus 3 eur, amely a helyszínen fizetendő.

Egy Fészekben

Az ebéd házigazdái a Fészek Családi Kör alapítói, akik szintén részt vesznek rajta, így alkalmad lesz megismerni ezt a két nagyszerű embert testközelből - Molnár Kriszta, coachot és Szegi Aranka, hordozási tanácsadót. Az ebéd egyben kötetlen beszélgetés is lesz táplálkozásról, életvezetésről és gyereknevelésről.

Az ebéd az egész hetes 3K, azaz Kapcsolódás-Kötődés-Közösség programsorozaton belül valósul meg. A programről tájékozódj a Fészek Családi Kör oldalán.


Várunk szeretettel.

Ayurvédikus vegán lakoma
Lakáséttermemben az ayurvéda ősi tanát használva állt össze a részben nyers és részben hőkezelt menü.
 - Raw Šéf