Ezt főztem Steiner Kristóffal

Teltházas volt a Solution Festivál Vásárúton

Steiner Kristóffal és Urbancok Larával közösen tettük felejthetetlenné a résztvevők számára a Solution Festivált, amelyről Szlovákiai egyetlen magyar nyelvű nyomtatott napilapja az Új Szó így számolt be:

"A Solution 1. Fesztivál két hasonlóan gondolkodó és hasonló értékeket valló fiatal nő szerencsés találkozásának az eredménye." A teljes beszámoló itt olvasható.

A fesztivál programja így alakult:

9:30-10:00 Kapunyitás

10:00-10:20 Kati táplálkozási tippjei a helyes étrend kialakításához, közben mennyei nedüket szürcsölgetünk.

10:20-11:50 Felkészültél lelkileg az életmódváltásra? Urbančok Lara előadása

11:50-12:00 Szünet

12:00-12:30 Desszertkészítő műhely. Míg közösen készítjük a desszertet, az is kiderül, hogyan válhat hasznunkra a torkoskodás.

Természetesen nem hagyunk éhen, háromfogásos svédasztalos ebédtől fog rogyadozni az asztal, de semmi pánik, mert az ételek, amiket mi tálalunk, azok friss, növényi alapanyagokból készülnek, könnyen emészthetőek és táplálóak, így remekül feltöltenek egészen a vacsoráig, amelyet Kristóf, Nimi és Kati triója készít neked. Ök alkotnak, s te közben szuper fortélyokat tanulhatsz azoktól, akiknek a főzés nem kötelesség, hanem életérzés.

Délutáni rész programja:

13:30-15:00 Ez az én utam. célmeghatározó és megoldásorientált műhelymunka Urbančok Larával.

15:00-18:00 Mediterrán ősz Kristóf Konyhájában, Steiner Kristóf főzőbemutatója Hodossy Katival. Vacsora, dedikálás.

Ez a szombati nap a boldogság, a nyugalom, a kényelem és az elégedettség jegyében zajlott, amelyről az egyik legolvasottabb szlovákiai magyar online portál a parameter is beszámolt. A beszámoló itt olvasható.

Vegán piknik
a Festival INAK családi fesztiválon piknikeztünk az érsekújvári városi parkban
 - Raw Šéf