Nyereményjáték

rendeld meg húsvétig a MENŐKANÁL online főzőkurzust, és tiéd lehet egy 86 € értékű vízszűrő kancsó

Nyerd meg te a MAUNAWAI® PI® vízszűrő kancsót!

https://www.hodossykatalin.sk/assets/images/blog/Screenshot_20210323-144241_2.jpg

Kizárólag növényi alapanyagokból főzni cseppet sem egyszerű, ha valaki a hagyományos magyar konyhán nőtt fel, azt szívta magába minden kanál vasárnapi húslevessel. Paprikáskrumplin és mákostésztán élni pedig hosszútávon se nem élvezetes, se nem egészséges.

Spórold meg magadnak azt az időt, amit receptek keresgélésével, próbálgatásával, alapanyagok hajkurászásával töltenél. Összeállítottam neked egy csomagot, amelybe belegyűjtöttem minden tudást, amit a növényi alapú ételekről tudni kell és érdemes. A MENŐKANÁL 1. online főzőkurzus 35 növényi alapú ételt mutat be neked, amelyből 5, vagyis egy teljes napi étkezés részletes videókkal van szemléltetve. A kurzus alatt részt veszel egy személyes étkezési tanácsadáson. Egy külön videóleckében pedig az egészséges étrendről tudhatsz meg hasznos tippeket. Bővebb információ itt.

Amennyiben április 5-ig megrendeled az online kurzust, a tiéd lehet egy a kurzus árával majdnem megegyező értékű víztisztitó kancsó. A kancsó nemcsak megtisztítja a vizet, de PI-vízzé is alakítja. Kristálytiszta forrásvizet ihatsz a mennyei fogásokhoz, így az ízek még tisztábban érezhetők lesznek.

Élvezd poharadban a hegyi források vizét minden nap!

A kancsót jól ismerem, valóban nagyon finom vizet készít. Bővebben is írok erről egy korábbi bejegyzésemben, amelyet ide kattintva olvashatsz el.

A húsvéti nyereményjáték szabályzata

I. A játék szervezője, időtartama:

A Hodossy Katalin Facebook oldalon meghirdetett játék időtartama 2021. március 24. – 2021. április 5., melynek szervezője a HK Manufaktura s.r.o., székhely: Ádor utca 31, 929 01 Dunaszerdahely, Statisztikai azonosítószám: 52593991, Adószám: 2121082260, bejegyezve a Nagyszombati Cégbíróságon, Sro, 45178/T szám alatt.

II. A játék menete:

A játékról tájékoztató bejegyzések a Hodossy Katalin Facebook oldalon érhetők el.

A játékba azok kerülnek be, akik a játék időtartama alatt megrendelik és kifizetik a MENŐKANÁL 1. online főzőkurzust.

III. A sorsolás menete:

A játékban 1 nyertes kerül kisorsolásra azon játékosok között, akik eleget tettek a játék meneténél írtaknak. A sorsolás manuális véletlenszerű kiválasztással történik, ami kizárja a visszaélés lehetőségét.

A nyertest a sorsolást követően a Hodossy Katalin Facebook oldalon nyilvánosan értesítjük. A nyertesnek a sorsálástól kezdődően 30 nap áll rendelkezésére a nyeremény átvételére. Ha a Szervező a sorsolástól számított 14 napon belül nem tudja felvenni a nyertessel a kapcsolatot, akkor nyertes nélkül a játékot lezárja, és a nyeremény nem kerül kiadásra.

Sorsolás: 2021. április 6. kedd

IV. A játék nyereménye:

· 1 db MAUNAWAI® PI® KINI asztali vízszűrő kancsó

A kancsó színét a nyertes hatátozza meg.

V. A játékban való részvétel feltételei:

A nyereményhez tartozó adó- illetve járulékfizetési kötelezettséget a Szervező rendezi. A játékban nem vehetnek részt a HK Manufaktura s.r.o. munkatársai és hozzátartozóik.

A törvénynek megfelelően 18 év alatti résztvevők is részt vehetnek a játékban. A 18 éven aluli személyeknek nyertesség esetén egy nyilatkozatot kell bemutatniuk, amiben a törvényes képviselő/gyám írásos formában jóváhagyja a játékban való részvételt és a nyeremény átvételét, amennyiben ez szükséges, vegye fel velünk a kapcsolatot és küldünk egy nyilatkozat mintát. A nyilatkozatot nyerés esetén be kell mutatni, különben a nyeremény nem vehető át.

A játék nyereményét a nyertes átveheti személyesen a Szervező székhelyén vagy kérésére postai úton kézbesíti a Szervező, a postaköltséget a Szervező fedezi.

VI. Adatkezelés:

A játékosoknak a II. pontban írt feltételeken túl más kötelezettsége nincsen, a szervező semmilyen adatukat nem tárolja vagy kezeli. A nyereményjáték teljes mértékben független a Facebooktól, azt a Facebook semmilyen formában nem támogatja, és semmilyen módon nem vesz részt benne.

Dunaszerdahely, 2021. március 23.

HK Manufaktura s.r.o.