Őszi nyers vegán ételkóstolás

Illatos nyers vegán kenyér, krékerek, nyers vegán sajtok és karácsonyváró torta. Mindezeket a finomságokat kóstolgattuk a gútai Gandre-coffee & handmade kávézóban.

Gútaiak és környékbeliek egyaránt érdeklődtek az őszi nyers vegán ételkóstolás iránt. Immáron másodszor hívtam vendégül Varga István Nyers Séfet, aki a vendégek szeme láttára készített el több különleges nyers fogást, mint az illatos lenmagkenyér, nyers vegán sajtok és karácsonyi torta. Az elkészítésben bőven kivették részüket a lelkes és vállalkozókedvű vendegék is. Kipróbálták közben, milyen egyszerű és kényelmes kezelni a Hanssem Ozen vákuumos turmixgépemet. A lenmagkenyér és káposztás krérek pedig legkedvesebb aszalógépemben a Byzoo Scorpion-ban készült, betöltve finom illatával a kávézó nappaliját.

Megosztok veletek néhány képet, és így magatok is láthatjátok, hogy kérdésekből, jókedvből és finom ételekből bőségesen jutott mindenkinek ezen a feledhetetlen, kóstolóval egybekötött ételbemutatón. Ha szeretnél a környezetedben Te is ilyen bemutatót, vedd fel velem a kapcsolatot: info@rawsef.sk. Addigis egészségünkre váljon minden nap!

olvass tovább