Rólunk

https://www.hodossykatalin.sk/assets/images/globals/Hodossy_Katalin_green.jpg


Üdvözöllek! A nevem Hodossy Katalin. Táplálkozási tanácsadó és séf vagyok.

Az ételek végtelenül gazdag világában az én figyelmem a növényi alapú ételek felé irányul. Ezek az ételek nagyon értékesek, számtalan módon járulnak hozzá szervezetünk egészséges és vitális működéséhez. Mégis gyakran tapasztalom azt, hogy a zöldségekben, gyümölcsökben, gombákban rejlő erőt nem ismerjük eléggé.

Előadásaimon, táplálkozási tanácsadói munkában, főzőtanfolyamaimon éppen ezért a növényi eredetű táplálékok világába kalauzolom el az érdeklődőt. Öröm számomra, hogy egyformán bizalommal fordulnak hozzám azok, akik úgy döntöttek, vegán vagy vegetáriánus étrenden szeretnének élni, és a váltás rögös útját a segítségemmel kívánják átjárhatóbbá tenni. Illetve azok is szívesen tanulnak tőlem recepteket, elkészítési módokat és elméleti tudást arról, hogy milyen a helyesen összeállított növényi étrend, akik nem kívánják teljesen elhagyni az állati eredetű ételeket, csupán növelni szeretnék a zöldség és gyümölcs fogyasztásukat.

Internetes boltom átnézése után láthatod, nincs ott sok termék, csupán néhány. A legjobbak. Azok, amelyeket én is a mindennapokban használok. Olyan turmixgépek és aszalók, amelyek nekem már beváltak. Lényegesen megkönnyítik számomra, hogy élvezetes, ízletes és tápláló ételeket tudjak készíteni, kizárólag növényi alapanyagokból. Bátran ajánlom őket!

Tudom, hogy az egészség és a vitalitás egy nagyon érzékeny egyensúlyi állapot. Ennek az egyensúlynak a fenntartásában óriási szerepe van a tápláló alapanyagokra épülő étrendnek, a helyes étkezési szokásoknak. Éppen ezért kínálom fel tudásomat és tapasztalatomat másoknak, akár neked. A te dolgod csupán annyi, hogy eldöntsd, akarod-e.

Várlak szeretettel legközelebbi tanfolyamomra, élményvacsorámra vagy épp termékbemutatómra!

Fedezd fel a növények valódi erejét, és tanuld meg a magad javára használni!