Rólam

https://www.hodossykatalin.sk/assets/images/blog/hodossy_katalin_taplalkozasi_tanacsado.jpg

Hodossy Katalin  • étkezési és főzési tanácsadó
  • okleveles TÉNÉ szakértő
  • hormonális egyensúly tanácsadó

Étkezési és főzési tanácsadóként egészséges, felnőtt embereknek segítek helyes étkezési és főzési szokások által úgy megalapozni az étkezésüket, hogy hosszútávon, életmódként tudjanak számukra megfelelően étkezni.

Amit kínálok, nem egy következő, alkalmi diéta, hanem egy életre szóló, személyre szabott megoldás, egészséges életmód.

Ezt akarom én is!

egészségesen akarsz étkezni, de nem tudod, hogyan?

Megértem, hogy félted az egészséged, és szeretnéd megőrizni vitalitásodat, ahogy azt is, hogy fontos számodra, mit látsz a tükörben és meg akarod tartani ideális testsúlyod.

Az is lehet, hogy már eldöntötted, egészségesebben akarsz étkezni, jól akarod táplálni a testedet, több zöldséget akarsz enni.

Sajnálom, ha az eddig kipróbált diétáid, fogyókúrák és tisztítókúrák legfeljebb csak rövid távon hoztak számodra eredményt. A hiba nem benned van, hanem a módszerben. Fel a fejjel, mert van megoldás.

Figyelj oda étkezési és főzési szokásaidra!

Mindennapjaidban szokások tömkelegét ismétled, beleértve étkezési és főzési szokásaidat is. Ahogy a mondás tartja: szokásaink rabjai vagyunk, anélkül ismételgetjük ezeket, hogy gondolkodnánk rajta.

A napi rutinokkal rengeteg időt és energiát spórolsz meg magadnak. A kérdés csak az, hogy étkezési és főzési szokásaid támogatnak vagy gátolnak abban, hogy számodra megfelelően étkezz.

Logikus, hogyha egészséges életmódot akarsz élni, akkor egészséges szokásokat kell kialakítanod.

Így érheted el, hogy hosszútávon, örömmel, jóízűen, egészségesen étkezz. Az egészséges étkezés kulcsa a helyes étkezési és főzési szokások.

Ha étkezési és főzési szokásaid rendben vannak, akkor nincs többé agyalás azon, hogy mit egyél, mikor egyél, hogy jól érezd magad a bőrödben, egyszerűen szokás szerint számodra megfelelően étkezel.

Szeretnél velem konzultálni saját étkezési és főzési szokásaidról? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Konzultálni akarok veled!

Hol találkozhattál már velem?

https://www.hodossykatalin.sk/assets/images/blog/hodossy_katalin_media_megjelenes.png
Beleolvasnál a velem készült interjúkba, belehallgatnál a rádió beszélgetésekbe az egészséges életmódról vagy elolvasnád étkezési tanácsaimat?
Igen, beleolvasok!

Előadásaimban, rádió-, podcast- és TV-interjúimban az egészséges életmód, és azon belül is a rostban gazdag étkezés szóvivője vagyok.

Kedvenc témáim az egészséges étkezés, az egészséges étkezési és főzési szokások, és mindenek felett a rostban gazdag, ízletes növényi konyha, amely akár önállóan, akár a vegyes étrendet kiegészítve kínál tápláló, egészséges ételeket mindannyiunk számára.

Előadásaim során legfőbb segítőim az életből vett példák és a humor, hiszen az olyan életbevágó téma, mint az egészséges étkezés nem jó, ha megüli az ember gyomrát.

Mottóm, hogy könnyedén, érthetően adjak át az embereknek táplálkozással, főzéssel kapcsolatos ismereteket, ötleteket, tippeket, amiket saját, józan eszükkel önmaguk hasznára tudnak fordítani.

Felkérlek előadónak!

szakmai képesítéseim:

https://www.hodossykatalin.sk/assets/images/blog/hodossy_katalin_okleveles_tanacsado.png

a vegán táplálkozási tanácsadó minősítést 2019-ben szereztem

a teljesértékű növényi étrend szakértője minősítést 2020-ban szereztem

a hormonális egyensúly tanácsadó minősítést 2022-ben szereztem

A legerősebb garancia:

Klienseim visszajelzései igazolják, hogy az étkezési és főzési szokások átalakításával klienseim életében minőségi változás áll be:

«»

"Azóta is jól megy az étrend, amit veled közösen alakítottunk ki, tudom tartani. A család is megszokta, sokat fogytam is, már öröm tükörbe nézni. Nagyon hálás vagyok neked!" (Emma, 35 éves)

«»

"Sokkal jobban érzem magam, jobb a közérzetem, energikusabb vagyok, úgyhogy nekem működik a dolog, így hónapokkal a közös munka után is. Köszi!" (Laci, 48 éves)

«»

Kifogások helyett eredmények!

https://www.hodossykatalin.sk/assets/images/blog/Hodossy-Katalin_webprofil.jpg

Félsz, hogy nincs benned elég kitartás, hogy átalakítsd a szokásaidat? Jusson eszedbe, hogy nincs akaratgyenge ember.

Két féle ember van. Van az, aki hagyja, hogy sodródjon az árral. És van az, aki tudatosan alakítja életét úgy, hogy akaratát a lehető legkevesebbszer tegye próbára.

A kérdés az, hogy kezedbe veszed-e az irányítást étkezésed felett, hogy étkezési és főzési szokásaid átalakításával tartósan számodra megfelelően étkezz?

Igen, kérek több infót!